Morega: Dian Popescu suferă de scenarită

Implicarea deputatului Dan Ilie Morega în campania de alegere a unui nou preşedinte pentru PNL Gorj a fost taxată ieri de unul dintre candidaţi. Este vorba de Dian Popescu, care spune că Morega îl susţine pe Navlea pentru că vrea ca PNL să decadă în Gorj.

Morega a fost preşedinte al PNL Gorj până acum o lună şi jumătate, când a demisionat din funcţie şi a părăsit partidul. De atunci s-a declanşat o bătălie dură pentru postul de preşedinte al filialei. Până acum şi-au anunţat candidatura Dian Popescu, Ion Navlea şi Radu Angheloiu, iar atacurile dintre ei devin din ce în ce mai dure, pe măsură ce se apropie alegerile din 4 septembrie.

Dian Popescu: Morega vrea înapoi în PNL Gorj

Dian Popescu a spus ieri că Morega vrea răul Partidului Naţional Liberal în Gorj. „Domnul Dan Ilie Morega vrea ca la viitoarele alegeri PNL să obţină rezultate foarte proaste şi conducerea de la centru să îl regrete şi să îl cheme înapoi. Domnul Morega nu a găsit un alt partid care să îl primească şi acum vrea să se întoarcă. Acesta este şi motivul pentru care îl susţine pe Navlea”, a declarat ieri Dian Popescu în emisiunea Interviurile Infinit FM.

Morega a declarat că Dian Popescu suferă de scenarită. “Dacă a afirmat aşa ceva Dian Popescu este un om anormal, care suferă de scenarită. De acum înainte nu voi mai răspunde decât la calomniile care mi le va aduce pentru a-l da în judecată. Este un om fără scrupule. El nici nu ştie să deseneze harta judeţului şi să numere consilierii locali ai PNL, dar altceva. Să rămână în sectele lui, să lase politica. Dacă are cârciumă nu văd ce mare om al Gorjului este el. Este un mincinos ordinar“, a spus supărat Morega.

Popescu a avut cuvinte critice şi despre celălalt contracandidat al său, Radu Angheloiu, pe care îl vede cel mult vicepreşedinte la PNL Gorj. „Radu Angheloiu nu poate fi în prima poziţie. Este tipul de candidat marionetă al PSD. L-aş dori în echipa mea, pentru că are experienţă, dar în funcţia de vicepreşedinte. Din păcate, nu i-a ajutat cu nimic pe aleşii liberali din poziţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Gorj. Să nu ne închipuim că PSD va ajuta pe Radu Angheloiu să scoată primari sau consilieri liberali, doar din prietenie. PSD ne va călca în picioare. Primarii, viceprimarii şi consilierii PNL care vin la alegeri trebuie să ştie că dacă votează Radu Angheloiu îşi pierd posturile la alegerile viitoare. Radu Angheloiu este prins în ghearele PSD”.

“Cât despre Navlea, nu poate să fie un om slab atâta timp cât a fost director la o firmă privată. Şi Dian Popescu să nu uite că oamenii de la municipiu pe care îi are sunt aduşi de Navlea, care este un om al bunului simţ şi are ce vorbi în faţa electoratului. Eu dacă aş fi vrut să mă întorc în PNL, nu plecam“

Dan Ilie Morega, fost preşedinte PNL Gorj

Vizualizări: 121

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: