CSM Târgu Jiu, pe locul al doilea la turneul de la Mediaş

Baschetbaliştii de la CSM Târgu Jiu au încheiat turneul de la Mediaş pe locul secund, după ce au pierdut meciul din finală în faţa gazdelor de la CSM Mediaş. După meciurile de verificare de la Mediaş, echipa pregătită de Claudiu Alionescu se antrenează acum pentru a disputa primul meci oficial, în Cupa României.

Primul turneu de meciuri amicale disputat de baschetbaliştii de la CSM Târgu Jiu a fost încheiat  pe locul al doilea de formaţia gorjeană. Aceştia s-au impus în semifinale în faţa CSM VKSC Miercurea Ciuc, scor  78 – 73 şi s-au calificat să dispute finala întrecerii dotate cu „Cupa Mediaş”. În finală gorjenii au suferit o înfrângere în fața gazdelor de la CSM Mediaș, scor 77-47, şi s-au clasat pe locul doi. Turneul a fost unul foarte bun pentru echipa din Târgu Jiu, o pregătire a primelor meciuri oficiale din Cupa României, cu CSM Focșani.

Alături de finalistele CSM Târgu Jiu şi CSM Mediaș au mai luat parte la acest turneu  CSM Miercurea Ciuc și CSM Sighetu Marmației. Meciurile de la Mediaş au fost niște jocuri folositoare  pentru toate cele patru formaţii care  au luat parte  la turneu, mai ales  că toate vor evolua în Liga Naţională, grupa valorică  B, iar la finalul săptămânii viitoare au meciuri programate în Cupa României.

Pentru antrenorul Claudiu Alionescu turneul de la Mediaş a fost un bun prilej  de a vedea unde se află echipa cu pregătirea şi unde ar mai avea de lucru în săptămâna rămasă până la debutul oficial.

CSM Târgu Jiu debutează în noul sezon competițional cu dubla din Cupa Româiei, în compania echipei CSM 2007 Focșani  iar meciul tur va avea loc sâmbătă  5 octombrie, pe terenul echipei din Focşani, returul fiind programat la Târgu Jiu pe data de 9 octombrie.

Vizualizări: 689

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: