Alionescu rămâne antrenorul CSM Târgu Jiu

Debutul mai puţin bun al echipei locale de baschet în noul sezon al Ligii Naţionale a impus o analiză la secţia de baschet a CSM Târgu Jiu. Deşi s-au vehiculat posibile schimbări pe banca tehnică, postul lui Claudiu Alionescu a fost reconfirmat la începutul acestei săptămâni.

CSM Târgu Jiu a pierdut ambele partide jucate la turneul de la Focşani, iar acest lucru a dat naştere la speculaţii referitoare la o posibilă înlocuire a antrenorului. Claudiu Alionescu a spus după turneu că lucrurile nu mai pot continua la fel şi că se vor lua măsuri: „Urmează o ședință de analiză unde se vor lua niște măsuri pentru bunul mers al echipei. Încă suntem în obiectiv, dar premisele nu sunt dintre cele mai bune”.

Directorul clubului, Robert Bălăeț, a avut discuţii cu conducerea secției de baschet pentru a stabili dacă se impun măsuri mai dure în acest moment.  Acesta a recunoscut că pretențiile conducerii sunt mai mari de la echipa de baschet, dar a reconfirmat postul lui Claudiu Alionescu: „Conducerea merge pe mâna actualei bănci tehnice și a jucătorilor. Considerăm că a fost un accident ceea ce s-a întâmplat. Trebuie să strângem rândurile și mergem înainte. Pretențiile noastre mereu o să fie mai mari, pentru că, zic eu, am făcut o echipă mai bună decât locul pe care îl ocupă acum. Nu este o tragedie ceea ce s-a întâmplat, încă suntem acolo, dar trebuie să ne recunoaștem greșelile. A fost mai mult o discuție între conducere, jucători și antrenori. Trebuie să vedem răspunsul pe teren”.

Pentru echipa de baschet a CSM urmează acum un turneu la București, cu adversari mult mai dificili dar apoi echipa va avea o pauză în care este suficient timp pentru a mai schimba ceva din jocul echipei.

Echipa de baschet a CSM Târgu Jiu a înregistrat nouă eşecuri şi doar două victorii în primele turnee ale acestui sezon.

Vizualizări: 274

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: