Turnee de handbal feminin la Târgu Jiu

Echipa de handbal feminin a CSM Târgu Jiu va juca pe teren propriu în cadrul turneului 2 din Seria B a Diviziei A, în perioada 11-14 februarie. Handbalistele antrenate de Liviu Andrieș și Andrei Enache se vor confrunta cu CSU Timișoara, CSM Deva și CSU Oradea. Înainte de acest turneu se va organiza, tot la Sala Sporturilor, si un turneu de junioare 3 în perioada 03-07 februarie.

Sala Sporturilor din Târgu Jiu va găzdui, în perioada 11-14 februarie, meciurile turneului 2 din Seria B a Diviziei A, a anunţat CSM pe site-ul oficial. După turneul de excepție al jucătoarelor de la CSM reuşit la Sfântu Gheorghe, turneul de la Târgu Jiu poate fi o bună oportunitate pentru elevele lui Liviu Andrieș de a-și consolida poziția de lider al seriei și de a continua drumul spre promovarea în Liga Florilor.

Acestea au de înfruntat, pe parchetul Sălii Sporturilor din Târgu Jiu, CSU Timișoara, ocupanta locului 4 în grupă, CSU Oradea, locul 5, dar și pe CSM Deva, ocupanta locului 2 dar şi principala contracandidată la promovare.

Cu patru victorii consecutive înregistrate la primul turneu al seriei, CSM Târgu Jiu este liderul din Seria B.

Sala Sporturilor din Târgu Jiu nu a găzduit până acum nici un turneu de handbal, primul turneu organizat acolo în perioada de pandemie fiind cel de baschet masculin.

Federația Română de Handbal a validat însă solicitarea conducerii clubului gorjean pentru a organiza turneul cu numărul doi din Seria B a Diviziei A la Târgu Jiu. Cele șapte formații componente ale seriei se vor afla la Târgu Jiu în perioada 11-14 februarie.

Vizualizări: 198

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: