Craiova a uitat gustul victoriei. A cincea remiză consecutivă

Meciul dintre FC Voluntari şi Universitatea Craiova, disputat marţi seară, s-a încheiat cu scorul de  1-1. Oaspeții au pierdut încă două puncte mari şi se îndepărtează tot mai mult de prima poziţie.

Universitatea Craiova a pierdut încă două puncte mari în Liga 1. Echipa lui Corneliu Papură a remizat și cu FC Voluntari, scor 1-1, astfel că a rămas fără nicio victorie în 2021. Angelov a deschis scorul după zece minute pentru gazde, însă oltenii au egalat repede, prin Ivan. Oaspeții au dominat repriza secundă, însă n-au ratat ocazii mari, iar Universitatea Craiova pare ieșită din lupta pentru titlu.

Tehnicianul Craiovei spune că mai așteaptă întăriri în Bănie şi crede că oltenii puteau să rezolve meciul în prima repriză, atunci când de altfel au și marcat singurul gol, prin Andrei Ivan.  „Am avut meciul în mână în prima repriză, puteam să închidem meciul. În a doua repriză, starea terenului a fost din ce în ce mai dificilă, iar pentru o echipă care își propune să construiască, să aibă posesia, e destul de greu. Cu toate acestea, puteam să înscriem și să câștigăm acest meci. Cel puțin în prima repriză, am avut trei-patru situații bune de a înscrie. Totuși, n-am tranșat meciul, așa că e frustrant. Așa e la fotbal, câteodată nu reușești să găsești cea mai bună soluție. Este foarte uşor să te aperi pe un teren greu şi să prinzi echipa adversă pe contraatac”, a spus Corneliu Papură, după remiza oltenilor de la Voluntari.

Universitatea Craiova a ajuns la cinci remize consecutive în Liga 1 și este pe locul trei, cu 36 de puncte. În următoarea etapă, oltenii vor juca pe propriul teren cu FC Argeș. Nou-promovata a părut victimă sigură în prima parte a campionatului, dar și-a revenit pe parcurs și a început excelent noul an.

Vizualizări: 518

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: