ACS Viitorul a pierdut amicalul cu ASU Poli Timişoara

ACS Viitorul Târgu Jiu a pierdut meciul amical disputat marţi la Timişoara. Gazdele de la ASU Poli s-au impus cu scorul de 3-2 în amicalul care s-a jucat pe Stadionul Ştiinţa.

Echipa lui Flavius Stoican a jucat marţi, la Timişoara, cel de a-l doilea meci amical programat pe perioada stagiului de pregătire pe care îl susţine în judeţul Bihor. ACS Viitorul a condus cu 1-0 şi 2-1, dar cei de la ASU Politehnica au întors rezultatul şi au câştigat cu 3-2.

Primele ocazii ale partidei le-a avut jucătorul timişorenilor Casado, care în minutele 7 şi 18 a ratat de puţin poarta. Contrar cursului jocului, ACS Viitorul a deschis scorul în minutul 24 prin Şerbănescu, cu o reluare din interiorul careului, după ce a rămas cu puţin noroc singur cu portarul. În debutul părţii secunde, după ce Ivanovici a fost faultat în marginea careului s-a acordat lovitură de pedeapsă. Mircea Axente a fructificat penalty-ul din minutul 48.

ACS Viitorul Târgu Jiu a trecut însă din nou în avantaj şapte minute mai târziu, când Mitrică a scăpat la limita ofsaidului şi a săltat mingea pe lângă portarul gazdelor. În minutul 70, în urma unei faze fixe, Coadă a provocat reuşita de 2-2, un autogol, mingea intrând în poartă până la urmă din piciorul lui Ciul. Minutul 86 a adus golul de 3-2 marcat de  Alin Ignea.

Următorul joc de pregătire al echipei ASU Politehnica,  ultimul înaintea duelului din Cupa României cu Astra, este programat miercuri, 3 februarie, când timişorenii vor juca cu Pandurii Târgu Jiu.

Vizualizări: 484

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: