Baschet: CSM Târgu Jiu a pierdut meciul cu CSM Miercurea Ciuc

CSM Târgu Jiu a pierdut primul meci din cadrul turneului 6 al Ligii Naționale de Baschet Masculin. Gorjenii au cedat în fața echipei din Miercurea Ciuc, scor 69-62 pentru formația din judeţul Harghita.

Meciul dintre CSM Târgu Jiu și CSM Miercurea Ciuc trebuia să se desfășoare de la ora 19.00, însă a fost devansat pentru ora 16.00. Pentru că CSM Galați nu s-a mai deplasat la Focșani din cauza infectărilor cu coronavirus din cadrul lotului, reprezentanții federației și organizatorii turneului, împreună cu cele două echipe au luat hotărârea ca meciul să se desfășoare la ora 16.00.

Baschetbaşliştii de la CSM Târgu Jiu  au cedat în fața celor de la Miercurea Ciuc, într-un meci în care nu l-au putut folosi pe Stefan Andrejevic, rămas la Târgu Jiu, el având în continuare probleme medicale. Vestea bună este că în meciul cu echipa din Ciuc au revenit pe parchet Jake Spurgeon și Andrei Gheorghe, care speră ca într-un timp foarte scurt să ajungă la capacitate maximă.

Diferența în meciul cu echipa din Miercurea Ciuc s-a făcut în prima parte a meciului. Primul sfert a fost câștigat de ciucani la o diferență de doar două puncte, dar marea problemă a gorjenilor a apărut în sfertul doi, pierdut de formația din Târgu Jiu la o diferență de 8 puncte. Astfel, la pauză, echipa din Ciuc avea un avans de 10 puncte pe tabelă. Diferență care nu a mai putut fi remontată în repriza a doua, în ciuda faptului că elevii lui Alionescu au câștigat atât sfertul 3, cât și sfertul 4, dar la diferențe insuficiente pentru a răsturna situația pe tabelă. Ciucul s-a impus la general cu 69-62, iar scorul pe sferturi a fost: 16-14, 23-15, 14-16, 16-17.

Vizualizări: 271

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: