Cum câştigă Craiova lupta cu FCSB şi CFR Cluj

Universitatea Craiova câştigă lupta cu FCSB şi CFR Cluj pentru transferul lui Rachid Bouhenna, fundaşul central de la Sepsi. Oltenii pot rezolva astfel cea mai mare problemă a echipei din Bănie, apărarea.

Rachid Bouhenna va ajunge la Universitatea Craiova, e de părere Basarab Panduru, expertul Telekom Sport, care a vorbit despre mutarea aşteptată în Bănie la emisiunea Minutul 91, de la Telekom Sport.

Echipa lui Mihai Rotaru nu are parte de un sezon prea bun până acum, având în vedere pretenţiile din Bănie. Oltenii sunt pe locul trei şi au probleme cu atacul, neavând un vârf de careu care să marcheze atât de mult pe cât o făcea Elvir Koljic înainte să se accidenteze, dar nici în apărare nu stau foarte bine. Craiova n-are foarte multe soluţii cu experienţă şi de nivel bun pentru a concura la titlu cu FCSB şi CFR.

Tocmai de aceea, Basarab Panduru expertul Telekom Sport, e de părere că fundaşul Rachid Bouhenna, disputat de FCSB şi CFR Cluj pe piaţa transferurilor, va ajunge la Universitatea Craiova. Căpitanul lui Sepsi, una dintre revelaţiile sezonului din Liga 1, e dorit de FCSB şi CFR Cluj şi a recunoscut că a avut discuţii cu ambele echipe, însă Panduru e de părere că algerianul Bouhenna va ajunge la Craiova. "Şi dacă e pe lista CFR-ului n-are voie să mai facă faulturi? Hai spunem toţi unde credem că va ajunge Bouhenna, în Liga 1, la FCSB sau CFR Cluj? Eu cred că la Craiova!", a spus Basarab Panduru la Telekom Sport, chiar dacă cealaltă echipă despre care chiar Rachid Bouhenna a spus că îl vrea este FCSB, liderul Ligii 1.

Vizualizări: 1,713

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: