Alte zeci de concursuri la DGASPC Gorj

Direcţia Generală de Asistenţă şi Protecţia Copilului (DGASPC) Gorj va scoate la concurs, la începutul lunii iunie, aproximativ 30 de funcţii contractuale şi 6 funcţii publice. Cele mai multe vor fi posturi de infirmiere, asistente medicale, medici, asistenţi sociali, supraveghetori de noapte, kinetoterapeut. Este pentru a doua oară în acest an când DGASPC Gorj va organiza concursuri pentru loturi de zeci de posturi.

Conducerea DGASPC Gorj a solicitat şefilor de centre să transmită necesarul de personal, urmând ca până la sfârşitul săptămânii în curs posturile vacante să fie publicate. „O parte dintre posturile care vor fi scoase la concurs sunt cele care au rămas neocupate după concursurile din luna ianuarie. Cu toate acestea, am trimis câte o adresă la fiecare centru al DGASPC Gorj pentru a ni se transmite necesarul de personal. În această săptămână vor fi publicate toate posturile vacante, urmând ca apoi că demarăm paşi prevăzuţi de lege. Cel mai probabil, concursurile pentru funcţiile contractuale vor avea loc la începutul lunii iunie”, a declarat Dumitru Cotrună, directorul DGASPC Gorj.

În ceea ce priveşte funcţiile publice se aşteaptă avizul ANFP. „Deja am trimis la Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici documentaţia pentru şase posturi: şef Birou Achiziţii; inspector în cadrul Biroului Achiziţii; informatician debutant pentru Biroul Strategii şi Programe; inspector de specialitate pentru Biroul Contabilitate; jurist la Serviciul Contencios- Administrativ şi un inspector de specialitate la Biroul Rezidenţial. Aşteptăm avizul ANFP pentru a demara procedura de scoatere la concurs. Cu excepţia postului de informatician pentru celelalte funcţii publice, care vor fi scoase la concurs, se va cere vechime de minim 5 ani în specialitatea studiilor”, a mai precizat Dumitru Cotrună.

Vizualizări: 169

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: