Ambulanţa Gorj, singura instituţie din ţară unde nu va fi concurs

Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Gorj a rămas singurul serviciu din ţară care nu va organiza concurs pentru ocuparea funcţiei de manager. Ultima speranţă a murit ieri când instanţa de judecată a amânat judecarea procesului dintre Jana Prejbeanu şi Direcţia de Sănătate Publică (DSP) prin care aceasta reclamă că a fost schimbată abuziv din funcţie. Ministerul Sănătăţii a stabilit deja data la care toate serviciile de ambulanţă din ţară vor susţine concursul pentru ocuparea funcţiei de manager.

Actualul director al Serviciului de Ambulanţă Gorj, Marian Niculescu, confirmă faptul că judeţul Gorj nu poate susţine concurs pentru ocuparea funcţiei de manager pentru că instituţia este în litigiu cu fosta directoare, Jana Prejbeanu. Potrivit acestuia Curtea de Apel Craiova a decis ieri amânarea judecării pentru data de 27 septembrie din cauza unui viciu de procedură. „Gorjul este singurul judeţ care nu poate ţine concursul pentru că Jana Prejbeanu a contestat în instanţă decizia de schimbare din funcţie. Ieri a avut termen dar instanţa a amânat din cauza unui viciu de procedură până pe 27 septembrie. Prin urmare nu mai pot participa la concurs”, a declarat Marian Niculescu, directorul interimar al SJA Gorj.

COINCIDENŢĂ

Exact la aceeaşi dată, Ministerul Sănătăţii a programat concursul, moment în care toate serviciile de ambulanţă din ţară vor susţine examen pentru funcţia de manager, cu excepţia Gorjului. „Concursul e organizat pe 27 septembrie. Cel mai probabil instanţa nu a ştiut acest lucru, el a dat termen cum se dă de două săptămâni. Numai în judeţul nostru se regăseşte situaţia asta, restul toate vor susţine concursul”, a adăugat Niculescu.

Vizualizări: 122

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: