Un sirian, cunoscut ca fiind acţionar la o televiziune din Gorj, arestat

Medicul stomatolog Ayman Al Madani a fost reţinut! Acesta va fi extrădat în Siria pentru a executa o pedeapsa de trei ani de închisoare. Al Madani este cunoscut opiniei publice mai ales prin susţinerea postului de televiziune din Gorj Tele 3.

Al Madani a fost condamnat în Siria, la trei ani de închisoare. Bărbatul a fost reţinut ieri după ce oamenii legii au executat o acţiune pe raza municipiului Târgu-Jiu în vederea depistării persoanelor urmărite şi care se sustrag mandatului de executare a pedepsei închisorii.

Ayman Al Madani a fost reţinut sub acuzaţia de înstrăinare a unui copil cu vârsta sub 12 ani din custodia părintelui, fapt pentru care legea siriana prevede o pedeapsă de până la trei ani cu închisoarea. Acesta a fost dus direct la audieri la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova şi urmează să fie extrădat.  „Este vorba despre o infracţiune de natură penală conform codului penal sirian. Cetăţeanul german de origine siriană era urmărit internaţional. Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Gorj au executat o acţiune pe raza municipiului Târgu-Jiu în vederea depistării persoanelor urmărite şi care se sustrag mandatului de executare a pedepsei închisorii. Cu această ocazie a fost reţinut  A.A., în vârstă de 42 ani, care domicilia pe raza municipiului Târgu-Jiu. Pe numele bărbatului autorităţile siriene au emis un mandat de arestare pentru executarea unei pedepse de trei ani cu închisoare. În cursul zilei de astăzi, persoana a fost prezentată Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova pentru luarea măsurilor legale ce se impun", a declarat Bogdan Scafeş, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj. Deşi acesta este cunoscut ca fiind acţionarului Televiziunii Tele 3, reprezentanţi ai postului au spus că Al Madani nu are nicio treabă cu instituţia media.

Vizualizări: 150

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: