Prima zi de „campanie“ la Rovinari. Elevii au primit ghiozdane de la primar

Elevii claselor I-IV din Rovinari au primit ghiozdane şi rechizite din partea primarului şi a Consiliului Local. Conducerea Şcolii Gimnaziale numărul 1 din Rovinari susţine că este primul an când primăria oferă rechizite copiilor. Edilul Dorin Filip spune că a făcut acest lucru pentru că rechizitele primite de la inspectorat nu erau de ajuns. Cât despre inscripţionarea lor, Dorin Filip s-a cam bâlbâit.

Elevii din clasele I-IV au primit în prima zi de şcoală, ghiozdane pline cu rechizite, din partea primarului Dorin Filip şi a Consiliului Local din Rovinari. Micuţii au găsit ghiozdanele pe bănci şi se aşteptau să le primească deşi este primul an când s-a întâmplat acest lucru. Toţi elevii din clasele I-IV au primit un ghiozdan plin cu rechizite, caiete, bloc de desen, penar plin cu tot ce trebuie şi pe toate scrie „Primarul şi Consiliul Local Rovinari sunt alături de voi”. Neagă faptul că a politizat evenimentul pentru că susţine că stă bine în sondaje. „Majoritatea copiilor nu aveau rechizite să înceapă anul şcolar. Ne-au spus de la şcoală că părinţii lor nu au nici un venit. Atunci le-am luat rechizite. Nu ştiu să fie inscripţionate. Eu nu am politizat evenimentul pentru că nu am nevoie de campanie electorală că stau bine în sondaje”, a declarat Filip.

Conducerea Şcolii Gimnaziale numărul 1 din Rovinari susţine că nu este vorba de o politizarea începutului de an şcolar. „Copiii au primit rechizite de la Inspectoratul Şcolar dar pentru că erau prea puţine a completat şi primăria. Este prima dată când fac acest lucru”, spune Grigore Curcă, directorul Şcolii Gimnaziale numărul 1 din Rovinari.

Vizualizări: 144

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: