Ambulanţă solicitată la Sala Sporturilor în timpul meciului de baschet

O accidentare a unui baschetbalist al echipei CSM  Târgu Jiu a dus la solicitarea unei a doua ambulanţe la uşa Sălii Sporturilor, la meciul din această seară. Aceasta l-a preluat pe jucătorul sârb al echipei locale CSM Târgu Jiu, Stefan Andrejevic, care s-a accidentat grav la picior în timpul sfertului trei  al meciului.

Echipa locală de baschet CSM Târgu Jiu l-a pierdut, în partea a doua a meciului din această seară, pe sârbul Stefan Andrejevic, cel mai bun jucător al gazdelor şi la acest meci al anului pe care CSM Târgu Jiu l-a susţinut la Sala Sporturilor. Acesta a suferit o accidentare gravă la picior iar echipa medicală prezentă la sală i-a imobilizat piciorul şi a solicitat o a doua ambulanţă care să îl preia pe jucătorul accidentat.

La sală se afla deja o ambulanţă cu toate dotările necesare dar care trebuia să fie prezentă obligatoriu pe tot parcursul meciului acolo.

În sfertul trei echipa oaspete, CSM Galaţi preluase conducerea pe tabelă, după ce gazdele au dominat prima patre a jocului.

Galerie foto



Vizualizări: 3,593

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: