Pițurcă: Gigi stă mereu pe bancă, chiar dacă voi nu-l vedeți

Universitatea Craiova va juca duminică, de la ora 20.00, pe Arena Naţională, derby-ul cu FCSB, în ultimul meci al Ligii 1 din acest an. Înaintea partidei, tehnicianul oltenilor Victor Piţurcă l-a ironizat pe Gigi Becali, omul de afaceri fiind recunoscut pentru faptul că dictează schimbările sau titularii.

Antrenorul Victor Pițurcă susține că nu se gândește la o revanșă pe Arena Națională, după ce FCSB-ul i-a stricat debutul pe banca Universității Craiova, cu un gol marcat în finalul partidei de pe „Ion Oblemenco”.

„Ultimul joc din acest an, noi ne dorim victoria, la fel FCSB, sper să fie un spectacol reuşit şi Universitatea Craiova să învingă. Nu există diferenţe de valoare, din punctul meu de vedere. Ei au mai multă coerenţă în atac ca noi, reuşesc să marcheze goluri, dar şi noi când suntem motivaţi şi în zi bună putem să marcăm goluri. Nu vom adopta o tactică de apărare, vom ataca atunci când va fi cazul, ne vom apăra, pentru că eşti obligat să te aperi în multe momente. Să vedem cine va conduce jocul. Am înţeles că ei nu pregătesc o mare surpriză. Gigi oricum stă tot timpul acolo, staţi liniştiţi, chiar dacă nu îl vedeţi voi. Surprize sunt atunci când echipa joacă bine şi câştigă. În rest, surprize mari nu pot să fie, pentru că ne cunoaştem echipele, jucătorii, ce surprize? Nu joacă X, joacă Y. Nu joacă 4-3-3, joacă 4-4-2, nu văd mari surprize. (n.r. – despre faptul că U Craiova nu a mai câştigat de 30 de ani împotriva Stelei la Bucureşti) Nici nu ştiam acest lucru, să zicem că ar fi o performanţă, dacă am câştiga am face suporterii noştri foarte, foarte fericiţi, ţinând cont că vin şi sărbătorile, dar e un joc ca oricare altul, e un joc cu o contracandidată la locul I, fiindcă noi nu ne-am pierdut speranţa de a lupta pentru primul loc şi contează foarte mult punctele care sunt puse în joc”, a spus Pițurcă la conferința de presă premergătoare FCSB – Craiova.

Pe Pițurcă nu-l interesează decât victoria: „Poate mă laud, dar aș fi nemulțumit cu o remiză. Nu există diferență de valoare. În acest moment, ei au mai multă coerență în atac. Dar în zi bună, motivați, putem marca și noi".

Pițurcă a admis că vor fi plecări de la echipă în iarnă, „foarte probabil Pigliacelli”, și că în cazul italianului și al lui Martici, elvețianul intrând în ultimele 6 luni de contract, Craiova ar putea pierde mulți bani dacă ei se transferă ca jucători liberi.  

Vizualizări: 801

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: