Intrarea liberă la ultimul meci de baschet al anului

CSM Târgu Jiu invită iubitorii de baschet să fie prezenţi sâmbătă seara la Sala Sporturilor pentru a urmări ultimul meci de baschet al echipei locale din acest an. Jucătorii pregătiţi de Claudiu Alionescu vor primi vizita echipei CSM  Galaţi, conducerea clubului anunţând suporterii că intrarea va fi liberă la acest meci.

Baschetbaliştii de la CSM Târgu Jiu îşi vor lua rămas bun de la suporteri în acest an cu un meci programat sâmbătă, pe teren propriu, la Sala Sporturilor. Pentru că la sală are loc şi un turneu internaţional de baschet pentru juniori, meciul de baschet al echipei locale va începe de la ora 20:00.  

Directorul CSM Târgu Jiu, Robert Bălăeţ, a precizat că la clubul primăriei activitatea va continua şi în perioada următoare, chiar dacă pentru majoritatea acum începe vacanţa de iarnă. „CSM Târgu Jiu va continua activitatea şi în acest week-end, 20 de sportive de la echipa de handbal junioare participă la Craiova la un trurneu de junioare 4 iar sâmbătă echipa de baschet seniori va avea meci programat la Sala Sporturilor cu CSM Galaţi. Invit iubitorii de baschet vor avea parte de o serie de surprize la acest ultim meci al anului, intrarea va fi liberă la acest meci, suporterii pot dona pentru copii jucării de pluş pe care le pot arunca pe teren la începutul meciului. Jucăriile vor fi donate la un centru de copii, este o tradiţie mai veche la echipele de baschet, sper să se strângă cât mai multe ca să putem bucura acei copii care nu se pot bucura de astfel de jucării”, a explicat directorul CSM, precizând că meciul cu CSM Galaţi va fi unul dificil pentru echipa din Târgu Jiu care îşi va juca şansele şi de această dată: „Va fi un meci foarte disputat, pentru că formaţia din Galaţi este o echipă bună a Ligii Naţionale dar ne vom juca şansele cum am făcut-o de fiecare dată, mai ales la meciurile de acasă iar la unele am şi reuşit să obţinem victoria”.

CSM Târgu Jiu va intra într-o scurtă vacanţă după acest meci, însă doar pe perioada sărbătorilor de Crăciun pentru că apoi antrenamentele se vor relua, echipa având meci programat deja în campionat în primul week-end al noului an.

Vizualizări: 645

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: