Amendă anulată în instanță. Primar: Totul a fost la comandă!

Câștig de cauză în instanță pentru primarul din Albeni. Ionuț Stan a reușit să anuleze amenda pe care a primit-o de la Poliție, în toamna anului trecut. Edilul a fost făcut vinovat atunci de faptul că nu a luat toate măsurile de siguranță când a organizat Zilele Comunei. A fost sancționat, pe persoană fizică, cu 3.000 de lei.

Primarul Ionuț Stan a deschis proces în instanță la începutul lunii septembrie, anul trecut, iar  Judecătoria Târgu-Cărbunești s-a pronunțat miercuri. I-a dat dreptate edilului și a dispus anularea amenzii. „Admite plângerea contravențională formulată de petentul Stan Silviu Ionuț, în contradictoriu cu intimata Inspectoratul de Poliție Județean Gorj. Anulează procesul-verbal de constatare și sancționare a contravenției”, a fost decizia instanței.

Sentința poate fi atacată în termen de 30 de zile. Ionuț Stan crede că totul a fost la comandă pentru că a ajuns în dizgrația șefului de post din orașul Târgu-Cărbunești. „Doresc să informez locuitorii din comuna Albeni că am contestat amenda primită la Zilele Comunei, în sumă de 3.000 de lei și instanța a anulat procesul verbal de amendă. Ar fi trebuit probabil să merg mai departe și să fac plângere împotriva agentului constatator pentru abuz în serviciu, dar mă gândesc că există Dumnezeu și că totul a fost la comanda șefului, iar agentul constatator nu are vină că a aplicat o amendă fără temei legal”, a fost mesajul edilului.

Vizualizări: 2,920

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: