Amendă de 30.000 de lei pentru Supercom

Garda de Mediu Gorj anunță că toți operatorii de salubrizare de pe raza județului au fost atenționați să respecte graficul de colectare și transport al deșeurilor, pe perioada suspendării autorizției de mediu de la depozitul de deșeuri municipale Tg Jiu.

Până acum a fost aplicată o amendă operatorului de salubritate din Roșia de Amaradia. “Un astfel de incident a fost constatat în localitatea Roșia de Amaradia, pentru care operatorul de salubrizare responsabil a fost sancționat cu amendă în valoare de 30.000 lei”, a transmis Garda de Mediu Gorj. 

Primarul din Roșia de Amaradia, Liviu Cotojman, a spus că Supercom a cerut majorarea tarifelor de la 16 lei pe gospodărie la 34 de lei. “Firma care trebuia să presteze acest serviciu a refuzat să colecteze și să ridice gunoaiele de la nivelul localității Roșia de Amaradia, motivând că pentru acest serviciu trebuiesc cheltuieli suplimentare”, a spus Cotojman, la Radio Infinit.

Și alți primari s-au plâns că deșeurile au rămas o săptămână necolectate, printre ei cei de la Albeni și Aninoasa. (A.A.)

Vizualizări: 1,318

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: