Prefect: Primarii i-au angajat, ei să-i evalueze

Toamna se numără bobocii, iar primăvara polițiștii locali. Conform unor date, la nivelul județului Gorj sunt peste 250 de polițiști locali. Sunt primari care spun că nu prea au nevoie de un astfel de personal în localitățile pe care le conduc. Prefectul de Gorj a cerut la rândul său o situație cu numărul oamenilor legii din întreg județul, iar edilii s-au gândit că ar fi vorba despre o desființare a posturilor.

Prefectul de Gorj, Corneliu Răducan Morega, spune că nu este vorba despre o desființare, ci despre o procedură care are loc anual. ”Cei care îi angajează sunt primarii, ei trebuie să-i evalueze”, a mai adăugat prefectul.

”Nu este este vorba despre nicio desființare. Este vorba despre numărul polițiștilor locali de pe raza județului Gorj. Cred că sunt 254 de polițiști locali ce sunt împărțiți în fiecare localitate în funcție de populație. Este o procedură anuală. Primarii îi angajează, ei trebuie să îi evalueze”, a spus prefectul de Gorj.  

La nivelul județului Gorj sunt 254 de polițiști locali, dintre care cei mai mulți se află în municipiul Târgu Jiu, fiind vorba despre un număr de 95 de persoane.

Vizualizări: 2,032

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: