Amicalul cu FC Argeş a fost anulat

Pandurii nu au mai susţinut nici un test înaintea reluării campionatului din cauza vremii nefavorabile. Meciul programat pentru ieri cu FC Argeş a fost anulat după ce s-a constatat că toate terenurile sunt impracticabile. Conducerea a decis că e mai bine ca jocul să fie anulat pentru a nu se mai risca şi alte accidentări, în prezent aproape o echipă întreagă fiind la infirmeria clubului.

Antrenorul Petre Grigoraş a anulat amicalul programat pentru ieri cu FC Argeş din cauza ninsorii şi a ploilor căzute în ultimele zile. „S-a luat măsura anulării acestui meci amical din cauza condiţiilor meteo care au făcut terenurile impracticabile. Nu aveam unde să mai jucăm cu cei de la FC Argeş, mai ales că nu avem nici unde să ne mai antrenăm în aceste zile”, a precizat preşedintele Eugen Pârvulescu care a adăugat că exista şi riscul unor alte accidentări şi de aceea nu s-a mai jucat nici un meci: „Echipa are foarte multe absenţe în acest moment din cauza problemelor medicale apărute tot mai des în ultimele zile. Nu foarte grave dar dacă s-ar mai fi jucat acest meci în condiţiile unor terenuri grele riscam şi mai multe accidentări”. Conducerea ar fi dorit să se joace acest amical la Târgu Jiu pentru ca suporterii să mai poată vedea la lucru echipa după pregătirea de iarnă.

La antrenamentul de ieri al echipei Pandurii s-au prezentat doar 16 jucători, pe lista accidentaţilor adăugându-se în ultimele zile încă trei fotbalişti, Hidişan, Grecu şi Brata, primul acuzând dureri inghinale iar ultimii doi dureri de tendoane. Cei trei se adaugă celor patru jucători cu probleme medicale mai vechi sau aflaţi în perioada de refacere, Mingote, Pintilii, Viera şi Matei.

Medicul Ion Şerban se ocupă zilnic de tratamente speciale pentru unii dintre jucători, Pintilii şi Brata urmând procedee specifice de fizioterapie în timp ce Matei şi-a reluat alergările uşoare şi va intra în curând şi la minge.

Vizualizări: 121

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: