Grigoraş: Mai bine Stromajer decât nimic

Pandurii continuă să se pregătească la Poiana Braşov în aceeaşi formulă şi tot fără mult aşteptaţii atacanţi pe care Petre Grigoraş i-ar dori pentru a completa lotul. Demersurile făcute pentru transferul lui Chiţu de la Năvodari nu au avut succes şi antrenorul nu e de acord cu aducerea unui atacant de 31 de ani pe care să se dea bani. În schimb Grigoraş ar fi de acord cu revenirea lui Stromajer la echipă, după ce acesta a „dezertat” la începutul pregătirii.

Grigoraş spună că ar fi dorit de la debutul cantonamentului de la Poiana Braşov să aibă la lucru lotul complet dar acest lucru nu a fost posibil. „Orice antrenor îşi doreşte aşa ceva dar nu s-a putut. Trebuie să ne adaptăm şi noi condiţiilor din România şi situaţiei de la Pandurii”, a spus resemnat antrenorul. Lipsa atacanţilor este totuşi o problemă foarte serioasă la fel cum a fost şi în tur şi în sezonul trecut. „Marea mea problemă este să mai aducem unul sau doi jucători de atac, pentru că în rest sunt mulţumit de lot. Din păcate l-am mai pierdut şi pe Stromajer care îşi mai revenise. O să încercăm să găsim soluţii în perioada cea mai scurtă”, a spus de la Poiana Braşov antrenorul care are la pregătire doar doi atacanţi sperând că va reuşi să facă echipă cu tinerii promovaţi recent în lot: „Ne bazăm pe lotul pe care îl avem şi pe tinerii pe care i-am cooptat în lot, sper să vină cu o dorinţă mare de a juca  pentru că eu le dau posibilitatea de a-şi demonstra calităţile”.

Grigoraş: „Aş accepta să revină Stromajer!”

Atacantul sloven Jaka Stromajer  nu s-a mai prezentat la Pandurii după ce a ajuns totuşi la Târgu Jiu imediat după reunirea lotului. Jucătorul a fost sfătuit de impresari şi avocaţi să nu se mai prezinte pentru că ar avea de recuperat o anumită sumă de bani. Antrenorul Petre Grigoraş încă îl mai aşteaptă la echipă şi spune că l-ar primi în condiţiile în care nu are de unde aduce alţi atacanţi. „Eu aş accepta să revină Stromajer la echipă, nu sunt chiar atât de câine! Sunt convins că a fost foarte mult influenţat de impresarul şi de avocatul lui. Am vorbit cu el personal şi ştiu că pe undeva a fost forţat să facă asta.  Are şi partea lui de vină pentru că dacă avea personalitate şi tupeu putea să vină fără probleme şi continua aventura lui în străinătate, adică la noi, cu succes zic eu. Din păcate el a cedat şi iată că acum nu a mai venit”, a declarat Grigoraş care a apreciat prestaţia atacantului, cel puţin pentru perioada în care el a antrenat la Pandurii: „Eu, de când am venit la Pandurii, am fost mulţumit de evoluţia lui  Stromajer. Pe mine nu mă interesează trecutul ci ce a făcut de când am lucrat împreună şi ce perspective avem pentru viitor”.  Jaka Stromajer a evoluat pentru Pandurii Târgu Jiu în 73 de meciuri în Liga I şi a reuşit să marcheze în aproape trei sezoane doar şase goluri.

Vizualizări: 174

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: