Mircea Sandu şi Ionuţ Lupescu, aşteptaţi la Târgu-Jiu

Oraşul Târgu Jiu va fi astăzi gazda întâlnirii zonale a reprezentanţilor Federaţiei Române de Fotbal cu reprezentanţii cluburilor de fotbal afiliate la FRF şi ai AJF-urilor din zece judeţe. Vor fi prezenţi la întâlnirea de la Hotel Brâncuşi oameni de fotbal din judeţele Gorj, Olt, Vâlcea, Argeş, Dolj, Teleorman, Mehedinţi, Hunedoara, Caraş Severin şi Timiş, din partea FRF fiind aşteptaţi preşedintele Mircea Sandu, dar şi Ionuţ Lupescu sau Vasile Avram.

Consfătuirea care are loc astăzi a fost organizată de preşedintele AJF Gorj, Mihai Prunariu, care a apreciat că această întâlnire zonală este binevenită pentru judeţ atât ca imagine dar e în egală măsură şi o „recunoaştere a rezultatelor bune din ultimul timp al AJF Gorj”. La reunirea de astăzi vor fi aduse la cunoştinţă oamenilor de fotbal noutăţile în materie de organizare, jurisdicţie, arbitraj sau licenţiere. „Se va face prezentarea programelor FRF aflate în derulare, a stadiul realizării stadionului Naţional, organizarea turneului final al Campionatului European U 19 şi a finalei Europa League 2012, gestionarea programelor de finanţare aflate sub egida FIFA şi UEFA şi perfecţionarea managementului FRF”, a precizat preşedintele Prunariu care a invitat la Târgu Jiu preşedinţii şi directorii executivi ai cluburilor afiliate la FRF precum şi preşedinţii AJF-urilor din cele zece judeţe.  Oficialii FRF vor putea vedea stadiul lucrărilor de la noul sediul al AJF Gorj situat în incinta Complexului sportiv, clădirea fiind deja ridicată şi acoperită, în acest an urmând a fi finalizată. „Sediul este ridicat complet, mai avem de pus doar geamurile la etaj. Cu banii pe care i-am investit până acum, cu o sumă sub 1,5 miliarde lei, ne-am descurca”, a precizat preşedintele AJF Gorj, care a beneficiat la ridicarea noului sediu şi de sprijinul FRF care a contribuit cu 10 000 de euro pentru noua construcţie.

Prunariu vrea un Duster

Oficialii AJF Gorj speră să aibă parte şi pe viitor de acelaşi sprijin al federaţiei care a promis că va oferi asociaţiilor câte o maşină de teren. „Dacă FRF va obţine bani de la Loteria Română, cu care se judecă e posibil ca AJF-urile să primească câte o maşină autohtonă. Se poartă negocieri pentru încheierea pe cale amiabilă a procesului şi la ultima întâlnire a preşedinţilor de AJF cu preşedintele FRF am aflat că, dacă se obţin aceşti bani, AJF-urile vor primi câte o maşină”, a mai precizat Prunariu. Pentru că FRF are contract de sponsorizare cu Dacia este posibil  ca în judeţe să ajungă câte un jeep Duster sau un MCV. „La noi fiind terenuri mai accidentate ar fi foarte bun un Duster”, a mai adăugat oficialul AJF, asociaţia neavând parte până acum de un autoturism pentru deplasările în judeţ sau în ţară şi nici de un sediu corespunzător. AJF Gorj nu a beneficiat până acum de un sediu corespunzător folosind pentru desfăşurarea activităţii birouri închiriate de a Direcţia de Sport Gorj.

Vizualizări: 160

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: