Ana Băleanu, încă un mandat în fruntea Colegiului Medicilor

Medicul geriatru Ana Băleanu ar putea fi, pentru încă un mandat, preşedinte al Colegiului Medicilor Gorj. În urma alegerilor încheiate luni noaptea, 60 de medici gorjeni i-au dat votul de încredere doctoriței Băleanu. La vot s-au prezentat 270 de medici din judeţ.

Cei 13 membri ai Colegiului Medicilor Gorj au fost votaţi, în cel de-al doilea tur de scrutin al alegerilor. După validarea acestora de către conducerea centrală, cei 13 medici aleşi vor desemna preşedintele şi cei trei vicepreşedinţi ai Colegiului ce trage la răspundere cadrele medicale din Gorj acuzate de malpraxis. Şi de această dată, din cei 29 de medici candidaţi, Ana Băleanu a ocupat primul loc. ”Doctorița Băleanu a ieșit pe departe cu vreo 60 de voturi pe primul loc, ceea ce înseamnă că și-a desfășurat activitatea destul de bine, așa au considerat cei care au votat-o, și în ordinea voturilor s-a clasat doctorița Băleanu, doctorul Câmpeanu, doctorul Sandu, doctorița Morega, doctorul Ciungu, doctorița Ghimbași, doctorița Firoiu, doctorul Neguleasa, medic de familie, doctorița Bușu, doctorița Mitrulescu, doctorul Dumitrescu, doctorița Prejbeanu și doctorul Dănăiață Constantin”, a spus Gheorghe Stanciu, medic.
Cei 13 medici aleşi pentru a reprezenta doctorii în Colegiul Medicilor Gorj sunt specialişti în mai multe domenii. ”Urmează două zile în care se pot face contestații după care acești 13 membri vor merge la București pentru validare după care ei se întrunesc în prima ședință de colegiu unde își aleg președintele și trei vicepreședinți”, a spus Gheorghe Stanciu, medic.
În prezent, Colegiul Medicilor Gorj este condus tot de medicul Ana Băleanu. Alegeri pentru Colegiului Medicilor au mai avut loc şi anul trecut, dar nu au fost validate din cauza unor probleme de organizare. Nume noi în Colegiul Medicilor sunt doctorul Dănăiață, Morega, Neguleasa, Mitrulescu și Prejbeanu. Au părăsit Colegiul Medicilor medicii Gheorghe Stanciu, Tatiana Grecu, Maria Zegrean și Adonis Bălan.

Vizualizări: 310

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: