Anchetă dispusă de conducerea spitalului din Târgu Jiu

Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu s-a autosesizat în urma informațiilor apărute în spațiul public cu privire la personalul medical din Secția Psihiatrie. Cadrele medicale semnalau faptul că nu îi testează nimeni de coronavirus. În cadrul aceleiași secții, o infirmieră și o pacientă au fost infectate cu acest virus, dar nimeni nu a luat nicio măsură, au mai afirmat angajații.

Conducerea spitalului din Târgu Jiu a luat decizia ca în interiorul Secției de Psihiatrie să fie făcută o anchetă internă, tocmai pentru a se stabili cu exactitate cele întâmplate.

”Ca urmare a articolului intitulat “Revolta in spital: Nu ne testează nimeni.” articol apărut in ziarul on-line “Pandurul” in data de 11/10/20 va aducem la cunoștință autosesizarea conducerii SJU Tg.-Jiu, care a dispus începerea unei anchete interne pentru stabilirea cu exactitate a faptelor si a evenimentelor descrise. Articolul mai sus menționat subliniază apariția mai multor probleme pe secția de psihiatrie, probleme atât de ordin administrativ cat si probleme legate de conduita medicala. Rezultatele anchetei vor fi făcute public in cursul zilei de astăzi”, transmite conducere SJU Târgu Jiu.

Vizualizări: 8,904

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: