Andra cântă la Târgu Jiu de 1 Decembrie

Concert Andra la Târgu Jiu pe 1 decembrie! Este surpriza anunţată de Primăria Târgu Jiu, care nu obişnuia să organizeze astfel de spectacole de Ziua Naţională. Prezenţa premierului Ponta a dat amploare evenimentului, mai ales că vor fi aprinse şi luminile de sărbători.

Ziua Naţională a României va fi sărbătorită de târgujieni prin ceremonii militare şi spectacole. Evenimente care vor avea loc în Piaţa Prefecturii vor debuta la ora 10.00 cu un ceremonial militar-religios. La orele prânzului, Primăria Târgu Jiu va oferi mii de porţii de fasole cu cârnaţi, murături şi vin fiert. După amiază, în Piaţa Prefecturii, va avea loc un spectacol de muzică populară susţinut de Ansamblul Doina Gorjului. Autorităţile vor aprinde iluminatul festiv la ora 18.00. Seara se va încheia cu concert susţinut de Andra. Pe  1 decembrie, este aşteptat la Târgu Jiu şi premierul Victor Ponta.

Andra nu este la primul concert la Târgu Jiu, mai ales că este gorjeancă prin alianţă, aceasta fiind căsătorită cu târgujianul Cătălin Măruţă, celebrul realizator al Pro TV.

Vizualizări: 246

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: