Redacţia Pandurul s-a umplut de jucării

Cititorii Pandurul din toată ţară sunt alături de noi în campania de ajutorare a copiilor care nu credeau că Moş Crăciun va ajunge la ei în acest an. Oamenii au venit la sediul redacţiei cu jucării, hăinuţe şi încălţăminte. Pe facebook sunt adevărate campanii de sensibilizare. Dacă vreţi să îi ajutaţi pe aceşti copii, va aşteptăm la redacţia Pandurul din Târgu Jiu, str. Unirii, nr. 36 (complexul comercial de lângă Parchetul local, intrarea prin spate).

Pandurul v-a prezentat până acum copiii din trei familii, care au nevoie de ajutorul dumneavoastră.

Cei opt copii ai familiei Bobeanu din satul Floreşteni, oraşul Târgu Cărbuneşti, au o singură jucărie, un joc Lego. Sunt patru fetiţe şi patru băieţi, care locuiesc cu părinţii lor într-o casă mică, sărăcăcioasă, dar curată şi plină de flori. Un cititor din Italia ne-a transmis pe facebook că a început acolo o campanie de strângere de ajutoare pentru această familie, a cărei poveste aţi aflat-o din Pandurul de luni.

Citeşte şi:

Opt copii, o singură jucărie. Să-l ajutăm pe Moş Crăciun!

Marţi aţi aflat despre cei patru fraţi din Tismana, cu vârste între 1 şi 9 ani, care au rămas fără tată acum o lună, şi trăiesc cu spaima că vor fi luaţi în centrele de plasament. Mama lor munceşte cu ziua şi reuşeşte să le asigure mama de zi cu zi. Oamenii au înţeles câtă nevoie de ajutor au aceşti copii. Am fost contactaţi de oameni din Timişoara şi Cluj care vor să meargă special la Tismana pentru a ajuta această familie.

Citeşte şi:

Primul Crăciun fără tată pentru patru fraţi din Tismana. Să-i ajutăm!

Miercuri, Pandurul a prezentat al treilea caz, al unei familii din Aninoasa, care a trecut prin mult prea multe încercări. Părinţii şi cei trei copii nu reuşesc să treacă peste necazul de acum doi ani, când le-a luat foc casa. Nu au curent electric şi sunt zile în care nu au bani pentru lumânări. Cei trei fraţi sunt nevoiţi să renunţe la şcoală şi la grădiniţă, pentru că nu au încălţăminte şi îmbrăcăminte de iarnă.

Citeşte şi:

Biblia, singura carte din casa cu trei copii crescuţi la lumânare. Să-i ajutăm!

pandurul_jucarii 

Vizualizări: 2,314

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: