Andra, în lacrimi la un concert: "A fost un vis devenit realitate!"

Andra, una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din România, a avut parte, zilele acestea, de o experiență unică. Ea a fost pentru prima dată la un concert Beyonce, despre care spune că este idolul ei.

Soția lui Cătălin Măruță nu a fost singură la concertul care a avut loc în Marea Britanie, ci însoțită de o gașcă de prietene, printre care s-au aflat și cele două surori ale sale.

"Cel puțin o dată în viață, trebuie să vezi un concert live al idolului tău! Am hotărât că nu mai amânăm, așa că: BEYONCE venim! Suntem o gașcă de fane înfocate, promitem să facem atmosferă faină la concert!", a postat Andra pe pagina sa de socializare. 

Din imaginile postate tot pe Facebook s-a putut observa că Andra și prietenele sale au profitat din plin de escapada de peste hotare. Ele au vizitat obiective importante din UK, au cântat în mijloacele de transport în comun, iar la concert au fredonat non-stop hiturile artistei internaționale Beyonce. Semn că momentul a fost unul extrem de important pentru ea, Andra și-a stăpânit cu greu lacrimile în momentul în care a început show-ul. 

"Încă nu realizez tot ce s-a întâmplat. A fost un vis devenit realitate!", a concluzionat soția lui Cătălin Măruță. 

Vizualizări: 1,426

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: