Ştefan Bănică jr., pe scenă alături de fiul său de Crăciun

Ştefan Bănică jr. le-a promis fanilor săi surprize la concertul de  Crăciun, iar una dintre acestea a fost aceea că şi-a invitat fiul în concertul de la Sala Palatului. Cei doi au interpretat piesa „Doar o dată-i Crăciunul”, moment care i-a emoționat pe spectatori.

Bucurie mare pentru fanii lui Ştefan Bănica jr. de Crăciun, atunci când au avut ocazia de a-l vedea cântând alături de marele artist, pe Radu Ştefan Bănică, fiul său cel mare, care acum este un adolescent talentat care joacă deja în piese de teatru.

Cu ocazia concertului de Crăciun de la Sala Palatului, Ștefan Bănică jr. a cântat pentru prima dată cu fiul său în concertul susținut în preajma sărbătorilor de iarnă. „În 2002, când a luat naştere Concertul de Crăciun, habar n-aveam că voi, publicul spectator, o sa deveniţi a doua mea familie cu care o să-mi împart Sărbătorile. Şi nici n-am conştientizat că, în 18 ani, familia mea de acasă se va mări considerabil. Băiatul meu cel mare, Radu Ştefan, e de aceeaşi vârstă cu Concertul de Crăciun. Practic, au crescut împreună, cu alte vise, cu alte speranţe şi cu alte nevoi. Eu n-am avut şansa să cânt alături de tatăl meu pe o scenă ca asta. Dar acum am bucuria unică s-o împart cu fiul meu”, a spus Ştefan Bănică pe scenă.

Ștefan Bănică jr. și Radu Ștefan Bănică au purtat costume asortate, de culoare roșie, iar la finalul duetului, pe ecranul din spatele scenei a fost proiectată şi  o imagine cu Ștefan Bănică, tatăl artistului, astfel că portretul de familie a fost întregit.

Fiul lui Ștefan Bănică jr. este atras de actorie și a debutat pe scena Teatrului de Comedie din Capitală în piesa „Totul în grădină”. Tânărul a apărut și în videoclipul piesei „Până la cer”, lansată recent de tatăl său,  iar acolo Radu joacă rolul tatălui său în adolescență, iar cei doi seamănă foarte mult.

Vizualizări: 1,396

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: