Andre Nunes a semnat pe trei ani cu Pandurii

Pandurii au mai adus ieri un atacant brazilian pentru a completa compartimentul în care Sorin Cârţu considera că mai are unele probleme. Brazilianul Andre Nunes care a fost recomandat conducerii de către impresarul Adi Ilie a şi semnat ieri un contract pe trei ani cu Pandurii Târgu Jiu. Jucătorul a fost deja prezent la antrenamentul de aseară urmând să fie urmărit şi în această seară de antrenorul Sorin Cârţu la meciul amical pe care Pandurii îl susţin după-amiază cu Energia Rovinari. Pandurii mai au în lot în acest moment doar patru atacanţi, unul dintre aceştia fiind accidentat la debutul noului sezon. Raskovic, Stromajer şi Arrieta sunt atacanţii care pot juca în meciul de debut de la finalul săptămânii, Tilincă fiind indisponibil pentru primele două etape din cauza unei rupturi fibrilare suferite la finalul stagiului din Austria. 
Antrenorul Sorin Cârţu a dorit încă din stagiul din Austria să completeze lotul cu încă un atacant, urmărind în acest sens încă doi jucători la lucru. Nici unul dintre aceştia nu a confirmat după ce a fost testat, fiind aşteptat la revenirea în ţară atacantul promis de Adrian Ilie. Andre Nunes a discutat aieri cu conducerea clubului şi a ajuns la un acord pentru următorii trei ani, el semnând deja contractul înainte de a fi prezent la antrenament cu Pandurii. 
Andre Luis Correia Diogo Nunes are 25 ani, 1,87 m, 86 kg, şi a mai evoluat în România la echipa de Liga I Gloria Buzău. Nunes a fost jucătorul Stelei Bucureşti fiind împrumutat de acolo la Gloria Buzău, echipă pentru care a dat doar un gol şi a jucat în şase etape. Andre Nunes a venit la Steaua de la Zaglebie Lubin de unde a fost transferat în anul 2008. El u a debutat în tricoul grupării din Ghencea fiind împrumutat la Gloria Buzău în retur. Echipa din Târgu Jiu a plătit pentru achiziţionarea sa formaţiei braziliene J. Malucelli Futebol suma de 120.000 euro. “Am încheiat campania de achiziţii. Adi Ilie ne-a garantat că acest jucător se va înţelege perfect cu atacanţii pe care-i avem în lot”, a declarat preşedintele Marin Condescu care a adăugat că nu vor mai fi perfectate alte transferuri. 
Înaintea acestui transfer, preşedintele precizase că este posibil să se mai facă o singură achiziţie iar dacă era vorba de un jucător străin, Pandurii era la limita de extracomunitari: „Trebuie să ne oprim la limita de cinci extracomunitari. Ar fi deocamdată doar patru, Raskovic, Martinovic, Lima şi Cardoso pentru că Tremonti are şi paşaport italian.” Prin venirea lui Nunes numărul extracomunitarilor a crescut la cinci aşa cum se şi aştepta preşedintele pandurilor atunci când a declarat că numai dacă apare un jucător extraordinar de bun se vor mai face transferuri. Suporterii echipei Pandurii îl vor putea vedea la lucru pe atacantul brazilian în această după-amiază, în amicalul programat la Târgu Jiu contra formaţiei de Liga a III-a Energia Rovinari. 



Vizualizări: 154

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: