Andrei, directorilor de spitale: În 2012 să nu mai avem cazuri de malpraxis

Prefectul județului Gorj, Liviu Andrei, a organizat vineri ultima şedinţă cu directorii de spitale din Gorj pe acest an. La ora bilanţului, directorii prezenţi la ședință au spus ce așteptări au pentru anul viitor dar și cum se încheie anul acesta din punct de vedere al datoriilor.

Vasile Stănculete, managerul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, spune că anul viitor va pune accent mai ales pe actul medical decât pe cel administrativ. În privința datoriilor, spitalul județean încheie anul fără restanțe. ”Am avea planuri foarte mari pentru 2012, ne-am dori o finanțare pe măsura unui spital județean și dacă în 2011 ne-am ocupat mai multe de problemele administrative ale spitalului, în 2012 aș vrea să ne ocupăm de adevăratele probleme medicale ale spitalului. Spitalul județean nu are în acest moment datorii, plățile sunt la zi și datorită banilor primiți de la Consiliul Județean pentru că altfel am fi putut avea datorii mari”, a declarat Vasile Stănculete, managerul spitalului județean.

Bile negre

Prefectul Liviu Andrei a mărturisit ca anul acesta sistemul sanitar din judetul nostru a avut mai multe bile negre si spera ca lucrurile sa se schimbe incepand cu ianuarie 2012. „Sistemul sanitar a inceput anul prost, cu foarte multe bile negre la capitolul malpraxis. Le-am spus directorilor sa inceapa sa ia masuri ca în anul 2012 sa nu mai avem astfel de probleme. Cei care au gresit sigur ca vor fi pedepsiti asa cum se cuvine”, a declarat prefectul de Gorj, Liviu Andrei.

Vizualizări: 138

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: