Andrei vrea casă de la RA-APPS

Decizia de numire a fostului prefect Liviu Andrei în funcţia de subprefect al municipiului Bucureşti a apărut în Monitorul Oficial, iar azi este prima zi de serviciu a acestuia. Liviu Andrei a declarat la posturile locale de radio că deocamdată nu va pleca cu familia, cu va solicita o casă la Regia Autonomă – Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS). Andrei a mai spus că deşi se va ocupa de administraţia din Capitală, gândul îi rămâne la Gorj.

Reporter: Aţi fost numit subprefect de Bucureşti. Cum primiţi această veste?

Liviu Andrei: Este un pas înainte. E ceva să fii subprefectul Bucureștiului.

Rep: Când veţi începe serviciul?

L.A.: Nu ştiu când se face investirea. Cred că luni și apoi vom discuta.

Rep: Vă veţi muta cu familia acolo?

L.A.: Nu o să mă mut cu toată familia la Bucureşti. Deocamdată o să fac naveta săptămânal. O sa fac o cerere către RAPPS sa-mi dea o casă sau o să văd ce o să fac în așa fel încât să am o locuință cât sunt la serviciu la București și în timp dacă voi considera că este nevoie de prezența mea și sâmbătă și duminică sigur că mă voi gândi să mă mut cu familia, dar deocamdată nu încape discuție să mă mut cu familia la Bucureşti.

Rep: O să uitaţi de Gorj?

L.A.: Îmi doresc să fac mai multe pentru Gorj dar să văd pe ce parte o să lucrez acolo și sigur că o să primesc ce mi se cere și o să ofere prin funcţia respectiva sa pot sa dau si Gorjului. Nu o sa ajung acolo și o să închei conturile cu Gorjul. Inima mea rămâne aici și nimeni nu poate să mă schimbe.

Vizualizări: 191

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: