Andrieș e nemulțumit deși echipa merge bine

CSM Târgu Jiu a încheiat anul 2022 cu o victorie în deplasare, pe terenul ultimei clasate, scor 23-18,cu CSM Galați. Pentru jucătoarele lui Liviu Andrieș a fost a treia victorie consecutivă și a cincea a sezonului dar antrenorul nu pare mulțumit.


Handbalistele de la CSM Târgu Jiu au încheiat anul pe locul șapte în Liga Florilor după cea de-a treia victorie consecutivă. Deși e o clasare chiar foarte bună pentru o echipă nou-promovată în prima ligă antrenorul Liviu Andrieș nu a fost prea mulțumit după ultima partidă din 2022.

CSM Târgu Jiu a fost echipa care a dictat ritmul partidei, iar gorjencele au făcut o primă repriză excelentă. Chiar dacă repriza secundă a fost una echilibrată, în niciun moment nu s-a pus problema echipei câştigătoare. CSM Târgu Jiu a obţinut astfel a cincea victorie din acest sezon şi totodată a doua victorie consecutivă pe teren străin, după ce reuşise să câştige la Craiova, la precedenta deplasare. Chiar dacă nu a fost pe deplin mulţumit de evoluţia echipei în partida de la Galaţi, Liviu Andrieş s-a declarat mulţumit de rezultatul final. ”A fost un meci de luptă, exact aşa cum ne așteptam, din care trebuie să rămânem doar cu rezultatul, pentru că nivelul jocului nu a fost cel pe care-l doream. Suntem bucuroși pentru tot ceea ce am realizat în această primă parte a campionatului, dar și pentru faptul că am reușit cu multă muncă să formăm o echipă despre care toată lumea handbalului vorbește foarte frumos. Acum urmează câteva zile libere pentru toată lumea în care ne vom deconecta puţin, pentru că apoi urmează un an extrem de dificil”, a spus antrenorul echipei din Târgu Jiu pentru site-ul oficial al clubului.

Vizualizări: 732

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: