Andriucă: Noi, antrenorii, am fost umiliţi tot timpul

Constantin Andriucă, antrenor de juniori la Pandurii Târgu Jiu, a vorbit despre lipsa de condiţii din fotbalul gorjean. „Sunt trei ani de când ne-au forţat să ieşim de pe terenul sintetic, au intrat cu buldozerul în el, că în câteva luni fac altul. Este ruşinos! Mai bine îl lăsau aşa, chiar dacă se mai uzase în cei 7-8 ani de când era foarte folosit. Ducem copiii pe terenuri din comune, la Turcineşti ne-a dat afară primarul de pe teren, deşi era un maidan, nu era împrejmuit”, a spus Andriucă la Accent TV.

Acesta a spus că sunt cinci luni de când nu a luat salariul, plus trei luni de dinainte de insolvenţă, cu care s-a intrat la masa credală. „Noi, antrenorii, am fost umiliţi tot timpul. Am avut cele mai mici salarii, pentru noi nu erau niciodată bani, şi aţi văzut ce prime fabuloase s-au dat. Eram o mână de antrenori, dar poate nu le-a plăcut că le spuneam tot timpul adevărul în faţă”, a spus Andriucă, precizând că antrenorii au fost păcăliţi să accepte salariul minim pe economie, cu promisiunea că din ianuarie vor creşte din nou.

Constantin Andriucă a spus că eforturi deosebite fac şi părinţii copiilor aduşi la fotbal. „Pot să spun că este foarte greu atât pentru antrenori, pentru copii, cât şi pentru părinţi. Să nu uităm că părinţii fac cele mai mari sacrificii, plătesc echipament, transport, alimentaţie. Nu este posibil ca într-un oraş ca Târgu Jiu să nu existe niciun teren de fotbal, în afara celui pe care se antrenează Pandurii. Nu ai unde duce un copil la antrenament, să îl scoţi din faţa calculatorului”, a mai spus Andriucă la postul de televiziune.

Acesta speră că noua promisiune a autorităţilor, privind amenajarea terenului sintetic în următoarele luni, va fi respectată. „Când promiţi ceva unui copil, trebuie să respecţi”, a spus Andriucă.

Vizualizări: 1,610

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: