Directorul LPS Târgu Jiu, antrenor la Băleşti

Echipa de fotbal de liga a III-a din Băleşti are un nou antrenor. Conducerea clubului a bătut palma cu Gabriel Răscol, directorul Liceului cu Program Sportiv (LPS) din Târgu Jiu, pentru a se ocupa de pregătirea fotbaliştilor cel puţin până la încheierea campionatului.

Gabriel Răscol nu a semnat încă un contract, dar înţelegerea s-a concretizat încă de la începutul săptămânii. Echipa a rămas fără antrenor de la mijlocul lunii decembrie 2017, când i-a încetat contractul lui Cristi Popescu. Preşedintele clubului de fotbal din Băleşti are mari aşteptări de la noul tehnician. Dan Mihuţoiu vrea juniori valoroşi la echipă. „Am luat această decizie fiindcă am mai lucrat cu domnul Răscol şi acum vreo 10 ani. Mă poate ajuta, la liga a III-a ne trebuie 6-7 juniori, fiindcă este obligatoriu cu trei în teren. Dânsul fiind director acolo, la LPS, mă poate ajuta. Poate să aducă prin transfer chiar şi dintre cei legitimaţi la Pandurii. Va fi antrenor pe perioada aceasta, să terminăm campionatul şi după aceea vedem ce va mai fi, din vară”, a declarat Dan Mihuţoiu.

Analiza lui Răscol

Răscol spune că va face o analiză la echipă pentru a şti cu cine porneşte la drum. „Zilele acestea urmează să ne întâlnim, să vedem lotul care a fost, care dintre jucători vor să plece, care vor să rămână tot în condiţiile în care au fost şi până acum, pentru că alte condiţii nu sunt. Facem analiza a ce avem şi vedem ce putem aduce, dar vom aduce numai jucători tineri”, a explicat Gabriel Răscol.

Noul antrenor a spus că va pregăti echipa după programul de lucru de la liceu. În plus, meciurile nu se vor suprapune cu activitatea sa de director, pentru că partidele sunt programate la final de săptămână.    

Ce se întâmplă cu fostul antrenor

Cristi Popescu, fostul antrenor al Internaţional Băleşti, rămâne tehnician la juniorii de la Pandurii. „Am avut o colaborare foarte bună cu domnul Popescu. Au fost şi unele nemulţumiri faţă de unii jucători. Era supărat pe unii dintre ei. Au fost şi acele probleme financiare la club, s-au rezolvat la final de an, când am dat banii la toţi jucătorii. El, fiind un tip mai retras, pierduse şi vestiarul. Nu putea să se impună în faţa unora dintre jucători”, a mai spus Mihuţoiu.  

Echipa băleşteană se află pe locul al 13-lea în clasamentul ligii a III-a.    Internaţional Băleşti mizează pe sprijinul financiar al Primăriei Băleşti, care le-ar fi garantat o finanţare de 100 de mii lei pentru acest an, dar şi pe alţi 50 mii lei pe care i-ar putea primi de la Consiliul Judeţean Gorj.

Vizualizări: 2,630

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: