Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Angajare la Primăria Rovinari

Primăria Orașului Rovinari, județul Gorj, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de inspector de specialitate debutant din cadrul Compartimentului Protecție Socială.

Sunt necesare studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă. Nu se impune vechime în specialitatea studiilor absolvite.


Candidații trebuie să îndeplinească condiții generale, conform articolului 3 al Regulamentului-cadru aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 286/2011, cu modificările și completările ulterioare.

Termenul limită de depunere a dosarelor este 2 iunie, ora 16.00. Proba scrisă a concursului va avea loc pe 12 iunie, la ora 10.00, iar interviul pe 17 iunie, la ora 10.00.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Orașului Rovinari din Rovinari, str. Florilor, nr. 2, Județul Gorj, telefon 0253/371.095, interior 111.

Vizualizări: 2,416

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: