Angajări în masă de la Negomir la ferma de păsări din Târgu Jiu

Cel puţin 100 de persoane din comuna Negomir ar putea lucra în perioada următoare la ferma de păsări de la marginea municipiului Târgu Jiu. Aproape 120 de persoane au participat marţi la o întâlnire care a avut loc pe această temă la sediul primăriei din localitate, oamenii fiind interesaţi să îşi găsească o slujbă sigură. Primarul Tudor Oiţă s-a implicat direct în a-i ajuta pe oameni la întocmirea dosarelor necesare la angajare.

Vineri ar urma ca un laborator medical de analize să facă deplasarea la Negomir pentru a preleva probe de la cei dornici de angajare în aşa fel încât oamenii să fie scutiţi de drumul pe care ar trebui să îl facă ei la Târgu Jiu pentru analizele respective.

„Am pus afişe prin toată comuna şi am fost convins că oamenii sunt interesaţi să lucreze. Am discutat cu cei de la ferma de păsări şi le-am cerut un mijloc de transport pentru că toţi vor fi navetişti şi am obţinut promisiunea în acest sens. Au venit la întâlnire 116 în condiţiile în care mulţi sunt deja plecaţi din comună la muncă în străinătate. Au contracte sezoniere, care le expiră prin septembrie, şi înţeleg că vor să revină acasă şi să lucreze şi ei aici. Am vorbit pentru vineri să vină un laborator de analize medicale mobil pentru ca să nu fie oamenii nevoiţi să meargă toţi la Târgu Jiu. Vor veni şi reprezentanţii unei bănci pentru întocmirea actelor necesare emiterii cardurilor bancare pentru viitorii salariaţi şi cred că, astfel, reuşim să îi ajutăm foarte mult pe cei care îşi doresc foarte mult să aibă un loc de muncă la noi în judeţ”, a declarat primarul din Negomir.

Vizualizări: 4,857

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: