Angajări la Minprest prin agenţia de şomaj

Locuri de muncă vacante la Minprest SA! Conducerea societăţii a precizat că este vorba despre trei posturi afişate şi la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj. Posturile vacante sunt în domeniul căilor ferate uzinale şi sunt cele mai greu de ocupat. ”Permanent scoatem la concurs aceste posturi pentru că sunt meserii calificate pe care le găsim foarte greu. Este vorba de locuri de muncă pe zona căi ferate uzinale, găsim foarte greu revizor cale, manevrant vagoane, picheri, le găsim foarte greu. Posturile respective nu au fost ocupate de-a lungul timpului şi noi le avem bugetate, dar nu găsim oameni să încadrăm pe ele”, a declarat Gabriel Giorgi, directorul Minprest.

Şeful societăţii a precizat că este vorba de posturi cu o responsabilitate destul de mare, însă şi salariul este mai mare decât la ceilalţi angajaţi ai societăţii. ”Pentru un necalificat luăm în jur de 11,70 lei pe oră pe când la un picher tariful este undeva la 14,50 lei pe oră, practic fundamentarea pleacă de la un salariu şi salariul respectiv conduce la un tarif mai mare”, a adăugat Gabriel Giorgi.

Posturile vacante în cadrul Minprest SA, afişate de altfel şi la sediul AJOFM Gorj, sunt de manevrant vagoane, mecanic locomotivă şi automotor şi de şef manevră.

Vizualizări: 151

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: