Angajări la Novaci

Spitalul Orăşenesc din Novaci a scos la concurs cinci posturi, fiind vorba de funcţii contractuale de execuţie. Unitatea medicală caută asistent medical şef, un asistent medical la Secţia Medicină Internă, dar şi un asistent medical debutant la Cabinetul Medicină Internă din Ambulatoriu Integrat. Totodată, spitalul mai are nevoie de un asistent medical principal şi de unul debutant pentru Compartimentul de Recuperare, Medicină Fizică şi Balneologie.

Persoanele interesate să se înscrie la concurs îşi pot depune dosarele până în data de 4 ianuarie 2019, ora 14:00. Concursurile vor debuta în 15 ianuarie, cu proba scrisă. Candidaţii vor susţine interviul în 21 ianuarie.

Şi Primăria Novaci angajează o persoană care să presteze activitate de asistent medical, grad debutant, la Compartimentul de asistenţă medicală pentru unităţile de învăţământ. În acest caz, candidaturile pot fi depuse până în data de 8 ianuarie, ora 16:00. Proba scrisă va avea loc în data de 31 ianuarie, iar interviul în 5 februarie.

Vizualizări: 929

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: