Angajări la Poliția Animalelor din Gorj

Concurs de angajare în cea mai nouă structură a Poliției Române – Direcția pentru Protecția Animalelor. Înscrierile se fac on-line, la nivel național fiind vorba despre 264 de posturi. Încadrările sunt din sursă externă, ministrul de Interne subliniind că este nevoie de „cei mai buni profesioniști”, dar și iubitori de animale.

La Gorj sunt vacante patru posturi la Biroul pentru Protecția Animalelor. Concret, Inspectoratul de Poliție Județean Gorj anunță concurs pentru ocuparea unui post de ofițer de poliție și a trei posturi de agent de poliție.

La concurs pot participa candidaţii care au studii universitare în
zootehnie, psihologie, Drept/științe juridice, Științe economice/economic (toate specializările) sau Calculatoare/informatică/informatică aplicată și cel puțin 2 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției.

Nu sunt acceptați candidații care au antecedente penale, cei care au fost destituiţi dintr-o funcţie publică sau le-a încetat contractul individual de muncă pentru motive disciplinare în ultimii 7 ani sau cei care au desfăşurat activităţi de poliţie politică.

Nu sunt primiți la examen nici gorjenii care au tatuaje ori elemente ornamentale, de orice natură, aplicate, inserate sau implantate pe/în corp, neacoperite de vestimentație, în ţinuta de vară (condiție ce va fi verificată cu ocazia examinării medicale).

De asemenea, candidații trebuie să nu aibă, la încadrarea ca poliţist, calitatea de membru al vreunui partid politic.

Înscrierile se fac până pe data de 28 decembrie, ora 16:00, on-line, la adresa de e-mail [email protected].

Proba scrisă a concursului va avea loc în aceeași zi pentru toate posturile scoase la concurs. Anterior, candidații vor trece printr-o testare psihologică.

Poliția Animalelor a fost înființată, în octombrie, prin ordonanță de urgență. Polițiștii vor putea să emită ordin de plasare a animalului agresat, rănit sau maltratat într-un adăpost.

Vizualizări: 12,621

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: