Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Burse mai mari aprobate în Consiliul Local

Vești bune pentru elevii din comuna gorjeană Padeș. Consilierii locali au aprobat majorarea burselor pentru elevii care au rezultate bune și foarte bune la învățătură, dar și pentru cei care provin din familii fără posibilități materiale.

Primăria Padeș va acorda începând cu anul viitor burse de performanță în valoare de 450 de lei, burse de merit în cuantum de 200 de lei, burse de studii de 170 de lei. Bursa socială va fi de 250 de lei.

În felul acesta autoritățile locale vor să-i recompenseze pe elevii foarte buni, dar și să-i determine pe ceilalți să obțină rezultate bune.

Primarul din comuna Padeș, Mihai Troacă, a ținut să precizeze faptul că au votat împotriva acestui proiect consilierii PNL, iar cei de la USR s-au abținut.

Vizualizări: 1,594

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: