Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Ce fac șoferii microbuzelor școlare când elevii învață acasă

Chiar dacă școlile au fost închise și elevii au făcut ore on-line, șoferii de pe microbuzele școlare nu au stat degeaba. Au profitat de situație pentru a mai face reparații la mijloacele de transport pentru copii sau au primit sarcini noi de la edili.

Dacă cineva credea că în această perioadă șoferii de pe microbuzele școlare au șomat, ei bine, nu este adevărat. Primarii din comunele gorjene au profitat de faptul că elevii fac orele de acasă și au angrenat șoferii în tot felul de treburi administrative. ”Noi avem în comună destule probleme de rezolvat. Dacă microbuzele școlare tot au fost parcate, am pus șoferii să facă altceva. De exemplu, au lipit afișe legate de pandemie în toată comuna, am primit sarcini administrative, au ajutat la decolmatarea șanțurilor. A avut continuu de lucru”, susține primarul din comuna Bâlteni, Vasile Vlăduleanu.

Nici în comuna Arcani, șoferii microbuzelor școlare nu au avut timp de stat. ”Șoferii au venit în toată această perioadă la program. Au primit alte sarcini și au avut ce face. Vreau să vă spun că au curățat pomi, au decolmatat șanțuri, au lucrat pe utilajele primăriei. Chiar ne-au fost de mare ajutor. Nu au putut să se plângă că nu au ce face”, spune primarul Daniel Coiculescu.

Vizualizări: 2,655

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: