Angajări la Poliția Gorj, din sursă externă

Inspectoratul de Poliție Județean Gorj caută să angajeze, prin încadrare directă din sursă externă, ajutor de șef de post pentru posturile din Văgiulești, Slivilești, Crușeț, Alimpești și Padeș. Concursurile au loc în luna septembrie.

Înscrierile au avut loc până pe data de 12 iulie, candidații trebuind să îndeplinească un set de condiţii minime, printre acestea să nu fi avut probleme cu legea, să aibă diplomă de bacalaureat, să nu aibă tatuaje în locuri vizibile, care să nu poată fi acoperite de haine şi să nu fi fost dat afară dintr-o funcţie publică în ultimii 7 ani din motive disciplinare.

„Înscrierea candidaților se va realiza pe toate posturile de ajutor șef de post din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj, urmând ca repartizarea pe locuri a candidaţilor declaraţi „admis” să se realizeze în ordinea descrescătoare a notelor finale obținute”, potrivit IPJ Gorj.
Listele candidaturilor validate/invalidate vor fi publicate, la data de 02.08.2022, pe pagina de internet a Inspectoratului de Poliție Județean Gorj.

Proba scrisă va consta într-un test scris, de tip grilă, şi va avea loc la data de 3 septembrie. Pentru a fi declarat „admis”, candidatul trebuie să obţină minimum nota 7,00.

Vizualizări: 5,627

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: