Angajări la Protecţia Copilului Gorj

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului face angajări. În această perioadă au fost scoase la concurs două posturi. Este vorba de un post de medic specialist la Complexul de reabilitare și recuperare neuropsihiatrică pentru adulți Bâlteni și un post de supraveghetor noapte la centrul de tip familial din Rovinari. Concursurile pentru cele două posturi vor fi organizate în luna mai.

Deși în mai toate instituțiile publice din Gorj posturile sunt blocate, la Direcția  Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului, se fac angajări. De la începutul acestui an s-au scos la concurs patru posturi. În primele două luni la DGAPSC Gorj s-a angajat un consilier juridic și un medic specialist, iar acum sunt scoase la concurs încă două posturi. Pentru postul de medic specialist la Complexul de reabilitare și recuperare neuropsihiatrică pentru adulți Bâlteni candidații trebuie să fie absolvenți cu studii superioare cu specializare neurologie, psihiatrie, interne sau medicină de familie.

Înscrierile se fac până pe data de 17 aprilie, iar concursul va fi organizat de data de 21 mai și va consta într-o probă scrisă și un interviu. Pentru ocuparea funcției contractuale de execuție, supraveghetor de noapte la centrul de tip familial din Rovinari din cadrul Complexului de servicii comunitare pentru copilul în dificultate, se depun dosare până pe data de 11 aprilie. Cei care vor să concureze pentru acest post trebuie să fie absolvenți de studii medii, să aibă vechime în muncă minim 10 ani. Concursul constă într-o probă scrisă care va fi pe data de 14 mai, iar interviul peste două zile.

Vizualizări: 358

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: