Angajat de la CE Rovinari, plătit să ridice în slăvi PSD

Un angajat de la CE Rovinari a intrat în Comisia de Disciplină după ce jurnaliştii au descoperit că în timpul programului de lucru îşi alimenta contul de Facebook cu tot soiul de poze trucate şi comentarii injurioase la adresa Guvernului. Mai mult, tânărul Mircea Zamfir, că despre el este vorba avea grijă de promoveze toate acţiunile PSD. Articolul cu toate detaliile a fost publicat în Ziarul de Investigaţii Gorj News.

Mircea Cătălin Zamfir este membru PSD, înscris în organizaţia de tineret şi semn că se plictiseşte la serviciu, a început campania electorală. Astfel că pe contul său a început să înjure preşedintele României, guvernul PDL şi normal, ridică în slavi PSD. Şi pentru toate astea mai este şi plătit de conducerea complexului cu zeci de milioane de lei vechi.

A dat startul campaniei electorale 

Tânărul îşi petrece majoritatea timpului de la serviciu publicând pe Internet fotografii cu conducerea Guvernului şi povestind la superlativ despre PSD. Spre exemplu, a publicat o fotografie trucată cu echipa premierului Boc, în care fiecare ministru are capul lui Traian Băsescu, dar şi un articol despre beţiile lui şefului statului. Un alt trucaj este tot cu Traian Băsescu, însoţit de sloganul „Acest om este duşmanul tău”. Şi pentru că este pesedist, Mircea Cătălin Zamfir ridică în slavi liderii PSD şi promovează acţiunile organizaţiei de tineret. Şi toată această poveste se întâmplă în timpul serviciului şi este plătit cu zeci de milioane de lei vechi. După sesizarea făcută de ziarul de investigaţii Gorj News către CE Rovinari, conducerea unităţii spune că va lua măsuri. Diana Milea, purtător de cuvânt la CE Rovinari, a declarat că isprava tânărului ca fi discutată în Comisia de Disciplină. În funcţie de rezultat, tânărul pesedist va avea salariu mai mic timp de câteva luni sau va rămâne fără loc de muncă. De menţionat este şi faptul că toată familia Zamfir lucrează la CE Rovinari. Tatăl este inginer la Compartimentul de Urmărirea calităţii în construcţii, iar mama este contabilă.

FACEBOOK

Acesta este al doilea angajat care în timpul programului stă pe Facebook. Primul a făcut înconjurul Gorjului, un angajat de la Agenţia de Plăţi în Agricultură, Gheorghe Gârjoabă, îşi dădea întâlnire cu un gay prin intermediul reţelei de socializare.

Vizualizări: 206

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: