Călinoiu, agentul de publicitate al unei firme de iluminat

Preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu, cheamă primarii la şedinţă pentru a promova produsele unor firme din Bucureşti. Deşi scopul întrunirii privea extinderea reţelei de apă şi canalizare la nivelul judeţului Gorj, în sală au fost expuse obiecte de iluminat. Ba mai mult, reprezentanţii firmei au stat, pe parcursul şedinţei, în preajma autorităţilor judeţene.

Primarii gorjeni au fost convocaţi vineri la o şedinţă de către preşedintele Consiliului Judeţean. Scopul anunţat privea proiectele de extindere a reţelei de apă şi canalizare, însă pe tot parcursul şedinţei obiecte de iluminat cu led au fost expuse chiar pe mesele din spatele prezidiului. Reprezentanţii firmei Electromagnetica Bucureşti au împărţit mape cu pliante şi broşuri în care îşi prezentau preţurile, de fiecare făcând menţiunea că produsele lor sunt cele mai avantajoase din punct de vedere al raportului calitate-preţ. Acest lucru s-a întâmplat chiar sub ochii autorităţilor judeţene. Ba mai mult, firma a fost prezentată, încă din deschiderea şedinţei, de către Ion Călinoiu, bineînţeles cu aprecierile de rigoare.

Edilii locali au primit şi materiale de temă pentru acasă, CD şi broşuri cu preţurile obiectelor. „Alături de noi se află şi reprezentanţii firmei Electromagnetica. Aceştia îşi prezintă obiecte de iluminat pentru interior şi exterior foarte bune din punct de vedere calitativ, iar dacă oferta dumnealor vă avantajează este foarte bine”, a precizat Călinoiu.

MOTIVUL ŞEDINŢEI

Primarii au fost anunţaţi că întâlnirea de la Prefectură are ca scop prezentarea unui program Master Plan potrivit căruia în toate comunele şi satele gorjene vor trebui să existe sisteme moderne de alimentare cu apă şi canalizare. Termenul limită pentru alinierea la standardele europene este anul 2018.

PUBLICITATE

Aceasta nu este singura dată când preşedintele Ion Călinoiu a folosit instituţia pentru a face publicitate unor firme. Spre exemplu, în urmă cu o lună, Călinoiu a prezentat în cadrul unei şedinţe o delegaţie de medici germani, care şi-au făcut publicitate de zile mari despre cum sunt serviciile la clinicile lor şi mai mult, au notat cu 2 serviciile de asistenţă din Gorj.

Vizualizări: 185

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: