Angajat dus la spital după o ceartă cu directorul

Un angajat al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Gorj a ajuns la spital, după o ceartă cu directorul Dumitru Cotrună. Este al doilea caz de acest gen înregistrat în mai puţin de două luni.

Dacă la sfârşitul lunii septembrie, Daniel Tipsie, şef birou în cadrul Serviciului Rezidenţial, a fost luat cu ambulanţa de la serviciu, miercuri un medic a fost transportat la spital, după ce i-a venit rău, în urma discuţiilor cu şeful instituţiei. Este vorba despre Mariana Gherghinescu- Arjoca, medic în cadrul complexului de la Vădeni, care, potrivit unor surse, ar fi fost jignită de către directorul general al DGASPC Gorj.
Cel care a transportat-o la spital a fost Sorin Torop, şeful Complexului de Servicii Comunitare. Acesta a participat şi la discuţiile cu conducerea DGASPC Gorj, însă spune că nu s-a ajuns la jigniri. „Am asistat la discuţiile pe care dumneaei le-a avut cu domnul director, au fost opinii diferite şi contradicţii, dar nu s-a sărit calul, nu s-a ajuns la jigniri. Doamna Gherghinescu este cardiacă, s-a consumat şi a făcut tensiune. I-a venit rău în timpul discuţiilor, am adus-o la centru, la noi, în Vădeni. Având tensiune am însoţit-o la spital să-i facă un EKG. Din câte ştiu eu, i-au făcut un tomograf, n-a ieşit nicio modificare, i-au pus o perfuzie pentru lipotimie şi este în afara oricărui pericol”, a declarat Sorin Torop.

Vizualizări: 4,528

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: