Angajații CEO mai primesc o sută de lei

Partea a doua din economia la fondul de salarii pe anul trecut va intra luni pe cardurile salariaților Complexului Energetic Oltenia. Este vorba de 100 de lei, asta după ce în decembrie salariații au mai primit 700 de lei.

Pentru că au mai rămas bani în fondul de salarii pe anul 2018, aceștia vor fi împărțiți în mod egal angajaților companiei energetice. Din primele calcule, ar fi câte 100 de lei în plus pentru fiecare salariat. “Vom plăti salariile luni. Salariile pentru luna decembrie, care vor cuprinde și economia la fondul de salarii, așa cum am convenit cu sindicatele. Am plătit un avans de 700 de lei în luna decembrie, am finalizta și calculul salariilor și vom plăti salariaților și ultimul leu din fondul de salarii, așa cum este prevăzut în Contractul Colectiv de Muncă”, a transmis Sorin Olaru, directorul Direcției de Resurse Umane din cadrul CEO, la Tele3.

Declarația a fost făcută înainte ca minerii să intre în grevă spontană, pentru a cere, printre altele, majorarea salariilor pe acest an. (A.A.)

Vizualizări: 8,936

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: