Angajaţii CEO, trimişi la curs de combatere a stresului de la serviciu

CE Oltenia a publicat planul de formare profesională pe anul 2014. Din documentele postate pe Internet rezultă că societatea energetică va şcoli mii de angajaţi, personal TESA şi muncitori. Cel mai interesant curs este cel de combatere a stresului de la locul de muncă.

Vor fi cursuri pentru TESA de la sediul administrativ al CEO, TESA din domeniul energetic, TESA din activitatea minieră, salariaţii din minerit şi TESA Săcelu. Compania va plăti în 2014 cursuri pentru economişti, ingineri, maiştri, programatori, conducători formaţii de lucru, muncitori şi chiar pentru sindicalişti. Sunt cursuri de toate felurile, în funcţie de domeniul de activitate, de la achiziţii, IT, de limba engleză, servicii economice sau juridice până la specializare în fuziune/ divizare/dizolvare societăţi comerciale, comunicare într-o companie listată, tehnologii curate sau piaţa electrică. CE Oltenia va trimite patru persoane la un curs numit „Combaterea stresului la locul de muncă“, decizie înţeleaptă date fiind tensiunile din ultima vreme din rândul salariaţilor. În fapt, stresul ar fi eliminat în prezenţa unor măsuri corecte şi discutate în prealabil cu salariaţii. Ultima tulburare a angajaţilor CE Oltenia a fost reorganizarea TESA, care a fost anunţată în presă, în timp ce oamenii nu ştiu nici acum ce se va întâmpla cu ei din ianuarie.

De asemenea, opt sindicalişti se vor şcoli pe banii companiei Dreptul Muncii, iar alţi 23 de lideri vor participa la un curs de instruire în domeniul sănătăţii şi securităţii  în muncă.

Vizualizări: 178

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: