Angajaţii de la AJOFM strâng bani pentru înmormântarea colegului lor

Angajații Agenției Județene pentru Șomaj Gorj strâng bani pentru a ajuta familia colegului lor Damian Horcea, care s-a spânzurat, luni după-amiază, în curtea locuinței din Târgu-Jiu. Colegii acestuia au povestit ieri la Radio Infinit că vestea decesului colegului lor le-a dat insomnii. Se pare că omul şi-a pus capăt zilelor din pricina unor datorii foarte mari.

Omul nu a lăsat nici un bilet pentru a-şi explica fapta, lucru ce a dus la speculaţii. Se presupune că acesta avea mari datorii, fiind vehiculată sume de 60 de mii de euro.  „Nu ştiu despre acest datorii. Din declaraţia de avere reiese că a avut datorii. Fiecare trebuie să ştie cât să-şi întindă plapuma“, a spus Romeo Chiriac.

Au făcut noapte albă

Angajaţii de la AJOFM Gorj sunt marcaţi de vestea spânzurării lui Damian Horcea. Nu și-au imaginat vreodată că șeful sucursalei AJOFM Târgu-Jiu ar putea recurge la acest gest disperat.

Oamenii spun numai vorbe frumoase despre el. Aceştia vor ajuta familia. „Suntem toţi marcaţi, chiar discutam cu colegii mei. Unii s-au trezit pe la 3, 4, nu mai aveau somn, nu le venea să creadă. Eu intenţionez să formez un comitet rapid, de trei persoane, să contactăm pe soţia fostului nostru coleg şi ă strângem nişte bani şi să ajutăm şui noi cu cât putem. Suntem marcaţi. Transmitem condoleanţe familiei“, a spus Romeo Chiriac, directorul AJOFM Gorj.

Imaginea acestuia cu ştreangul de gât nu i-a dat pace şi nu crede că aceasta era soluţia. „M-am trezit pe la 6.15, nu mai aveam somn şi mi-l închipuiam… Făceam nişte paralele. Am fost şi la chefuri împreună, am avut chef şi de sfârşit de an şi să mi-l închipui spânzurat lângă casă… Nu-mi vine să cred. Nu se cădea să facă, indiferent de ce probleme avea“.

Marcată puternic de sinuciderea lui Horcea este și Maria Danciu, director adjunct al Agenției pentru Ocuparea Forței de Muncă Gorj. Femeia ne-a povestit că, după ce a văzut imaginile, cu colegul său atârnând în ștreang, nu a mai putut dormi.  „Nu am putut să dorm. Era un om deosebit, nu am avut ce să-i reproşez. Un om plăcut, distractiv“, a povestit Maria Danciu.

Vizualizări: 135

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: