Angajații primăriilor, puși la treabă. Munca lor, promovată pe Facebook

Este forfotă mare în comunele din județul Gorj! Pentru că vremea s-a încălzit semnificativ, angajații primăriilor au început activitățile de primăvară. Pentru că este și an electoral, primarii nu uită să imortalizeze fiecare moment și să-l posteze pe site-urile de socializate.

Unul dintre cei mai activi primari, cel puțin pe Facebook, este primarul comunei Dănești. Și în această perioadă, nu trece o zi fără ca Mădălin Paliță să nu încarce pe pagina de socializare a instituției fotografii „din teren” cu activitățile pe care subordonații săi le desfășoară.

„Colegii noștri, din cadrul serviciul administrativ al primăriei Dănești, au efectuat lucrări de terasare a  marginilor tronsonului de drum dintre podul Zlaștiului și intrarea în satul Barza îndepărtând dâmburile de pământ, rădăcinile arborilor și mărăcinii. Tot în această perioadă au fost executate lucrări de toaletare și îndepărtare a vegetație de pe marginile  tronsonului de drum dintre satele Merfulești și Trocani”, anunță primarul Mădălin Paliță, într-o postare pe Facebook.

La fel de activ este și primarul liberal, Liviu Cotojman. În Roșia de Amaradia se lucrează de zor, primarul imortalizează fiecare moment, iar fotografiile cu realizările sunt împărtășite cu „prietenii din online”.

„Pentru  că vremea  a devenit prietenoasă, am reluat executarea investițiilor la nivelul localității. S-a început să se toarne stratul al doilea de asfalt ( de uzură) pe toate drumurile modernizate în toamnă. Și azi și în zilele următoare se va lucra intens la  modernizarea prin asfaltare a drumurilor din localitatea noastră. Totodată, pregătim și alte drumuri ce urmează să fie asfaltate! Promisiuni îndeplinite!”, anunță primarul Liviu Cotojman, pe Facebook.

Galerie foto




Vizualizări: 1,322

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: