Angajatul DSV Gorj, trimis din nou în arest la domiciliu

Angajatul Direcției Sanitar Veterinare Gorj, care a ucis o femeie pe trecerea de pietoni, a cerut din nou clemența judecătorilor. Pentru a doua oară, Judecătoria Târgu Jiu a decis înlocuirea arestului preventiv cu măsura arestului la domiciliu.

Sentința nu este definitivă, putând fi contestată de procurori.

„(...) dispune înlocuirea măsurii arestării preventive luate faţă de inculpatul Lupulescu Iulius-Cristinel, cu măsura preventivă a arestului la domiciliu, pe o perioada de 30 de zile, începând cu data rămânerii definitive a prezentei încheieri, trimis in judecata prin rechizitoriul nr. 1263/P/2022, din data de 12.04.2022, al Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg-Jiu, pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, a stabilit, marți, o instanța a Judecătoriei Târgu Jiu.

Lupulescu se află după gratii din data de 21 martie. Luna trecută, bărbatului i s-a admis cererea de plasare în arest la domiciliu, dar procurorii au contestat sentința Judecătoriei Târgu Jiu și au avut câștig de cauză. 

Bărbatul de 47 de ani s-a urcat băut la volan și a lovit două persoane, soț și soție, pe trecerea de pietoni din spatele Prefecturii Gorj. Femeia a decedat pe loc. Anchetatorii au stabilit că salariatul DSV Gorj a avut o alcoolemie de 1,77 g/litru alcool pur în aerul expirat.

Vizualizări: 2,799

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: